tisdag 7 oktober 2014

Ny karriär för Caspian.

Idag blev det officiellt. Fina Caspian ska omskolas.  Från glittriga pannband till stilrent läder. Från knoppar till hunterflätor. Från schabrak till huntervojlockar. Från dressyr till hunter.
Han flyttade över från Sverige för ett par år sedan som väldigt grön. Caspian kom med drömmar om fina blå rosetter från allehanda dressyrtävlingar, men den karriären kom av sig. 

Jag hade velat visa en
bild från hans dressyr
dagar men vi hittade ingen.
Han har varit på Crossroads på prov i ett par veckor och har imponerat väldigt på Jan med sitt mod och vilja att försöka. Nu håller han på att lära sig hoppa. Han är ponnyn som inte slutade att växa och är nu en liten stor häst med jättefin trav och underbar attityd. Vi hoppas självklart att han kommer att imponera på domarna. 

Ett perfekt projekt för Dottern som kommer att få rida honom en hel del. Det ska blir spännande att se dem tävla tillsammans. Kanske redan i vinter? 

För övrigt så hade jag och Milla lektion idag. Jag var väldigt förundrad över hur det kan vara möjligt att ha problem med att hoppa (galoppera....) över bommar på marken? Men det hade jag. Det gick inte att få till avstånden. Sedan hade vi den vanliga diskussionen om hur mycket sporre hon tolererar. Idag, inte så mycket. Tjuriga märr.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar