tisdag 28 oktober 2014

Man kan alltid prata om vädret.

Idag var vi mest upprörda över vädret som komma skall. Här har vi härliga 20 varma grader just nu på tisdag eftermiddag. På lördag, då vi vill att mängder med folk ska besöka vår Fall Festival och tävling, då blir det 7 grader, nordlig vind och mest troligen regn. Eller, ja det beror ju på om vi ser glaset som halvtomt eller halvfullt. I det här läget känns det halvtomt med läckage. Pissväder. 
Men varför?????????

Det skulle läggas ut pumpor uppe på fältet och så kunde ungarna få åka vagn efter traktorn upp till fältet och välja ut sin pumpa för att senare dekorera den. Men nej då. Precis på lördag behöver naturen slå till med säsongsriktiga temperaturer. Sedan blev damerna så upphetsade över lördagsvädret så nu helt plötsligt så var det snö på gång till på söndag. Jag misstänker att det var lite 'storfiskaren' över det. Mera mera. Värre värre.

Lillebror i huset fyller år imorgon. Förra året var lugnt. Det enda som hände var att han föråt sig på Fluff. Lätt hänt. Fluff är en seg marshmallowsmet som äts på macka tillsammans med jordnötssmör. Det river i ett svenskt modershjärta när båda barnen vägrar äta tårta på sin födelsedag men vill ha Fluff. 
Året innan slog orkanen Sandy till. Vi klarade oss relativt bra härute på vischan och barnen var överlyckliga för skolorna var stängda en vecka.
Året dessförinnan, på hans födelsedag igen, drog en enorm snöstorm genom området. Massor med elledningar drogs ner och de missade skolan ett par dagar (kommer inte ihåg exakt-försöker nog förtränga det minnet). 

För övrigt så fick Milla en mycket försenad akupunktur behandling efter vår lektion. Vilket hon uppskattade. Gick sedan raka vägen ut i hagen och la sig i leran. 
Tack för det Milla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar