söndag 26 oktober 2014

Hopp om ärevarv.

Hästarna kommer och går. Det är nästan alltid någon ny på prov. Till än den ena, än den andra klienten. Eller till en klient som ännu inte är upplyst om att hon behöver en häst. Eller bara för att. Den var billig. Den var fin. Billig och fin? Fast då undrar vi ju förstås vad det är för fel på den. 

Idag var det Bella med de stora öronen som skulle provridas av Dottern. Eftersom Jan har en fransk bulldog som också heter Bella, också med stora öron, så blev hästen genast omdöpt till Belle. Allt för att förhindra förvirring. 
Att döma av den här
bilden så ser bakbenet
ut att vara av samma
storlek som öronen.
Se gårdagens inlägg 'Kommunikationer'....
Bulldogs-Bella var ju trots allt först på plan.

Kommande lördag har vi stora klubbtävlingar med förhoppningsvis många tävlanden. Allt överskott går till en familj vars 9-åring avled för någon månad sedan och de behöver hjälp med att betala sjukhusräkningarna som inte är av denna världen.
Idag var det hindermålning på gång. Det kändes hemskt tråkigt att jag kom för sent. Hemskt tråkigt.
Men Milla och jag ska bidra genom att deltaga i Hunter Derby. Jag är inte riktigt på det klara med vad som förväntas mer än att det är hoppning och jättestora rosetter inblandade. Sådana som hängs runt halsen på hästen så att den kan fladdra i vinden under ärevarvet. 
Jajamän. Vi tar våra tävlingar och ärevarv på ytterst allvar.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar