fredag 10 oktober 2014

Fredagsmys.

Vår nya Denali som ska ta oss till och från tävlingarna bland annat, behövde preppas inför måndagen då det bär av till Chase Meadows. Chase Meadows är en av många stall där vi tävlar på här i närheten.
Vrålåket behövde en bromsdosa för den elektriska bromsen till transporten. Ponnypappan installerade en och åkte sedan till stallet för att koppla upp den till transporten för att se till att allt fungerade. Det är inte så bra för morgonhumöret att upptäcka att den inte fungerar klockan 6 på morgonen, tävlingsdagen. Och tur var det ju att han åkte, för inte fungerade den.

Några väl valda ord senare, så var den ute ur bilen. Dags för en ny dosa. Som inte heller den fungerade. Iväg till bilmekanikern med truck och transport. Frustrations nivån ar hög nu. Då visade det sig att det var en liten sladdrackare som hade glömts bort på fabriken redan, den behövde anslutas till någon annan sladdrackare. Vad vet jag? Men nu fungerar både bromsar och ljus. 

Då var det dags att byta dragkrok två gånger för att riktigt kolla att stressnivån var på topp. Men nu, nu är den redo för jungfruresan på måndag.

Imorgon och på söndag ska jag vara med på en hästmassagekurs med Equissage. Det ska bli jätteskoj och vansinnigt intressant att lära sig lite tricks så jag kan hålla MillaShilling glad och nöjd. Vilket gör att mitt och Dotterns liv blir lite enklare. När Milla är nöjd alltså. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar