torsdag 30 juli 2015

Produktiv i hettan. Eller. Tack och lov för ac.

Åskan mullrar och gode gud jag hoppas att den rensar bort luftfuktigheten och cirka tio grader av hettan.
Tack vare den tryckande hettan har jag lyckats att få färdigt en liten artikel till Hippson igen. Den var seg att få till, mest för att sommarlovet bjuder på mycket spring och skjutsande fram och tillbaka. Det är inte utan att jag ser fram emot höra de gula fina bussarna skramla uppför backen. Barnen behöver rutin och och massor med lärdomar som enbart kan hämtas från ett kvavt klassrum... Ja, all den här friska luften och motionen kan ju helt enkelt inte vara helt bra. 

Artikeln är skriven och skickad. Det är en makalös känsla att äntligen göra något jag har drömt om så länge. Nu är det bara ROMANEN som behöver se dagens ljus. 
Nåjo.

Förra hösten bildade Crossroads sina första IEA-lag lite sent omsider, säsongen var redan igång. Tjejerna hoppade glatt in i tävlingsserien och gjorde riktigt bra ifrån sig under tiden de lärde sig hur själva tävlingsformen fungerade.
I år är vi betydligt mer organiserade. Förra veckan drillade Rachael de två lagen i ett IEA träningsläger som närmast gick att beskriva som ett bootcamp under stekande sol. Vilken Marinsoldat som helst hade kroknat efter de två-tre timmar långa lektionerna med många hästbyten. De bytte hästar för att förbereda sig på tävlingarna då de blir tilldelad en häst och då är det bara att rida in i ringen och prestera. 

Här är laguppställningen. Nästan alla är närvarande.
Ett härligt gäng som har kul tillsammans!

Så här fungerar IEA.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar